Incetarea de drept a unui acord cadru de parteneriat pentru educatie cu retragerea elevului - beneficiarul direct - , se poate face prin adresarea unei cereri catre directorul scolii in care se invoca imposibilitatea indeplinirii angajamentului luat de beneficiatul indirect - parintele si tutore legal - la punctul 2 al.j ( respectiv imposibilitatea platii ultimei rate stipulate in contract?
Rezilierea se face in anul scolar 2013 - 2014, urmand sa reanscrie elevul in urmatorul an scolar 2014 - 2015.
In cazul in care exista o alta forma de reziliere sau de incetare a acestui acord cadru de parteneriat, imi puteti da cateva explicatii?
Reanscrierea elevului o pot face, care este in clasa a XII - liceu particular - curs zi, o pot face tot la cursul de zi daca implineste 21 de ani in urmatorul an scolar ?
Imi cer scuze , sunt multe intrebari, dar am nevoie de raspuns la toate daca ma puteti ajuta. Multumesc.
Decat reziliere, eu as zice o reesalonare sau un angajament de plata cu o perioada de gratie.
La 21 de ani nu mai poate fi inscris in invatamantul de zi, cel putin la stat.
Pentru toate intrebarile gasiti raspuns la conducerea liceului la care este inscris elevul.
Incercati un transfer in invatamantul de stat.