Am lucrat la o societate aflata in reorganizare judiciara. Am fost dat in somaj. La lichidare nu mi sa-u dat salariile restante chiar daca in CCM este stipulat ca la plecarea in somaj trebuie facuta lichidarea la zi. Societatea are acum, la acest moment bani in contul din banca. Directorul societatii si administratorul judiciar spun ca n-au bani. Un domn consilier juridic mi-a indicat sa ma adresez judecatorului syndic. Ajutati-ma si spuneti-mi ce pasi trebuie sa fac pt. a-mi recupera salariile pt. ca s-ar putea ca societatea sa cheltuiasca banii din cont pana ma hotarasc eu cum sa fac.
Salariile angajatilor sunt inscrise din oficiu la masa credala a societatii in procedura insolventei, adica sunt luate de catre judecatorul sindic in calcul, fara a fi necesara vreo cerere din partea dvs. Daca spuneti ca este in reorganizare inseamna ca nu si-au incetat inca activitatea si platile vor fi efectuate conform acelui plan.
Mai degraba luati legatura cu administratorul judiciar al societatii si intrebati-l cum se fac platile in functie de acel plan de reorganizare.
Insolventa
Marinelag
Buna ziua,
Pot actiona in judecata o societate care se afla in insolventa pentru neplata unei facturi emise dupa intrarea respectivei societati in insolventa? ... (vezi toată discuția)