avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari aduse statului de plata???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari aduse statului de plata???

Sunt legale modificarile aduse ulterior statului de plata finalizat de catre administratorul societati pe motive pur personale si in functie de starea de spirit a acestuia, evident in contradictie cu munca depusa de angajati? Exemplu: taierea salariului de la 2550 ron salariu realizat la 2007 ron motivata de opinia ca nici macar pe aceia nu i-ar fi meritat salariatul? Si asta in conditiile in care salariul net in CIM este de 2430 ron.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 15 Mai 2014
freeelis a scris:

Daca aveti suspiciuni ca s-au savarsit si fapte de natura penala, atunci puteti formula o plangere penala.

Acest aspect ma intereseaza, daca fapta este sau nu de natura penala, fiind binecunoscut faptul ca in majoritatea cazurilor de sesizari ITM rezolvarile sunt de natura "amiabila" intre inspectori si patroni. :thumbdown:
Numai in urma solutionarii plangerii penale se poate sti daca fapta are sau nu caracter penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz gabriela_iancu gabriela_iancu Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu anumite informatii! Mi-am dat demisia si sunt in preaviz, numai ca cei de la care vreau sa plec, nu vor sa-mi dau ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca costel58 costel58 Este legala modificarea unilaterala (prin dispozitie) a locului de munca din contractul individual de munca in conditiile in care ulterior salariatul refuza ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati sau nu ? PvlAndrei PvlAndrei Buna ziua,as dori putin ajutor intr-o problema. Lucrez de 2 ani la o firma de securitate.In primul an mi s-au tras cate 15 lei lunar pentru incaltamintea ... (vezi toată discuția)