avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inscriere Academie daca am urmat 1 an cursurile unei ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inscriere Academie daca am urmat 1 an cursurile unei facultati la buget?

Se poate face ceva pentru a ma inscrie la Academia de Politie daca am urmat o facultate la buget timp de 1 an dupa care am renuntat?Stiu ca este permis sa faci doar o facultate la buget, dar in contextul in care ea nu e terminata cum as putea sa procedez?E posibil sa platesc perioada de scolarizare pentru acel an si a nu mai fi considerat ca fiind la buget?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 15:08, 15 Mai 2014
Din punctul de vedere al legii, un singur program nu obliga la licentiere pentru epuizarea dreptului, doar da dreptul la acesta. Daca nu l-ati terminat, nu se naste un nou drept.
In ceea ce priveste posibilitatea de a plati anul pe care l-ati frecventat, adresati-va universitatii la care ati fost inscris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii Petre015 Petre015 Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot sa ma inscriu si sa urmez cursurile Academiei de Politie si Pompieri,in situatia in care sunt deja in anul I la ... (vezi toată discuția)
Dreptul de subventie pentru studii la stat Cody69 Cody69 Buna ziua. Am urmatoarea problema.I anul 1990 am fost admisa la Facultatea de Limbi straine , Universitatea Bucuresti dar nu am terminat ciclul de studii , am ... (vezi toată discuția)
Admitere a doua facultate bugetata Maestro4 Maestro4 Buna ziua!As dori sa dau admitere la Academia de Politie ,,A.I. Cuza,, ,dar in prezent sunt student la Facultatea de Medicina in anul 3, la buget! Pot sa ... (vezi toată discuția)