avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina sechestrata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina sechestrata

Buna ziua. Ajung la dumneavoastra cu o intrebare. Sunt dilar auto. Pot achizitiona contra cost o masina din statul Italian sechestrata de primarie pentru neplata....
Am inteles ca pot inregistra/inmatricula autoturismul in Romania. Ca intrebare. Incalc vreo lege daca vand pe piata Romaniei autoturismul respectiv? Masina are toate actele in regula in original talonul, actul de proprietate. Numerele sunt pe masina, valabile! Doar ca nu se poate circula pe teritoriul Italian din cauza sechestrului. Dupa inmatricularea in Romania sa inteleg ca se va putea sircula cu autoturismul fara restrictii.
Va multumesc anticipat:worthy:
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
Omuletverde, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:56, 14 Mai 2014
Daca bunul mobil nu detine restrictii la tranzactionare,puteti sa desfasurati demersuri pentru achizitionarea acestuia
Dupa ce deveniti proprietar ,daca auto corespunde tehnic,puteti sa il folositi pe drumurile nationale
Cel ce vi-l vinde e persoana fizica ? Nu are cum sa vi-l vanda de sub sechestru. Si daca vi-l vinde, riscati sa dati banii degeaba si sa ramaneti fara el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Ce risc daca vand masina, o radiez fiscal dar nu radiez numerele? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Bunam Vreau sa vand autoturismul pe care il detin, dar cel care il cumpara nu are bani sa plateasca si taxa de timbru (tin sa mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism octavian0110 octavian0110 Buna seara ! Maine intentionez sa vand un autoturism, insa nu ma pricep foarte bine la prodeura necesara; mentionez ca acest autoturism este inmatriculat in ... (vezi toată discuția)