avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR ptr. functie director productie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR ptr. functie director productie

Buna ziua,

Ma intereseaza daca un angajat cu studii medii poate ocupa postul de director sau manager productie si care este codul COR aferent. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iovanca , utilizator 20:11, 14 Mai 2014
Cod COR pentru functia de Director tehnic 112024
In COR nu este prevazut un cod pentru director/manager productie.
Va multumesc mult ptr. raspuns. Si poate fi ocupata aceasta functie de un angajat cu studii medii? Mentionez ca este in domeniul privat.
Daca in regulamentul intern sau in contract colectiv de munca, daca exista, nu sunt alte prevederi si daca administratorul/ii incuviinteaza, da, se poate.
Nu exista nicun text de lege care sa prevada exact care sunt studiile necesare ocuparii unei astfel de functii.

Alte discuții în legătură

Angajare intr-o functie fara a avea studii corespunzatoare rui rui Bună ziua! Vă rog să mă ajutaţi într-o anumită problemă. Dacă în cadrul unei bănci o persoană a fost încadrată într-o funcţie pentru care ... (vezi toată discuția)
Asisetent manager este o functie de conducere sau de executie sorynnandrey sorynnandrey O colega de/a mea este angajata pe un astfel de post si vrea sa-si preainte demisia ........insa nu stiu excat la care dintre termenele de preaviz s-ar incadra ... (vezi toată discuția)
Director fara studii superioare ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, Se poate face incadrarea pe functia de director adjunct daca acesta nu are studii superioare? Sau exista vreun cod cor pentru o functie de ... (vezi toată discuția)