avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de voluntariat

Situatia este urmatoarea: pot sa inchei un contract de voluntariat la o gradinita privata? Este vorba de un antrenor tenis pentru copii prescolari, acesta are 30 de ani.Mentionez ca o sa presteze in jur de 4 ore / sapatamana.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 14 Mai 2014
Da, se poate incheia un contract de voluntariat cu gradinita respectiva numai daca este organizata ca persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariat udrea.constantin udrea.constantin Buna ziua, Un SC infiintat in baza legii 31 ce are ca obiect de activitate invatamnat prescolar(gradinita) poate incheia contract de voluntariat? multumesc ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat - curierat pe bicicleta edigta1 edigta1 Buna ziua, Recent am deschis o firma de curierat local pe bicicleta si doresc sa inchei contract de voluntariat remunerat intre SRL-D si persoana fizica ce ... (vezi toată discuția)
Folosirea contractului de voluntariat mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca, contractul de voluntariat se poate incheia intre un tert si o societate comerciala. Din cate stiu eu ... (vezi toată discuția)