avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Un sfat va rog!- contract achizitie caine
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Un sfat va rog!- contract achizitie caine

Acum ceva timp am cumparat de la un Srl un caine de 8 saptamani, intamplarea a facut ca numai dupa 1 luna jumatate animalul sa imi moara, de o boala foarte grava, medicii spunandu-mi ca e foarte posibil sa fi venit de la crescatori asa. Intrebarea mea este: Cand l-am cumparat am achitat 200 lei acont pe care am primit factura. Cand mi-a fost livrat, am dat diferenta pana la 350 euro insa nu am mai primit nimic. Au spus ca o vor trimite pe mail. Apoi cand i-am recautat mi-au trimis urmatorul mesaj: Contractul explica inclusiv modalitatea de facturare ( pagina 3 ) . Conform noului Cod de Procedura Fiscala este reglementata activitatea de comision, iar contractul semnat intre firma si client este tocmai un astfel de contract . Ne parvine asadar noua comisionul, facturabil , iar pretul catelului – restul sumei - crescatorului de drept conform documentului cu cuantumul exact semnat la predarea catelului. As vrea sa stiu va rog daca este intradevar asa si noi nu mai trebuia sa primim nici un fel de factura. Va multumesc frumos, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: bogdanberbece , utilizator 16:55, 14 Mai 2014
Buna ziua,

Trebuia sa primit factura pe toata suma pe care ati dat-o, indiferent la cine vor ajunge banii de la vanzator. De asemenea, trebuia sa primit documente care atesta starea de sanatate a cainelui. Adresati-va ANPC. [ link extern ]

Succes,
Va multumesc pentru raspuns. Factura pe toata suma nu am primit, iar ca si atestat as sanatatii, am primit doar certificatul sau in care era trecut vaccinul facut, insa nu ceva sa ma asigura ca e complet sanatos.Am dat mail de protectia consumatorului dar au spus ca nu tine de ei ci de Directia sanitar veterinara, iar partea cu factura de Directia regionala antifrauda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viata unui catel facut cadou ContSters178911 ContSters178911 In ianuarie 2010, fiul meu a facut cadou o catelusa din rasa shitzu prietenei sale care isi dorea foarte mult un catel. Aceasta prietena s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)
Solicit sprijin in rezolvarea unei probleme mai neobisnuite ana500 ana500 Buna ziua. Ma confrunt cu un aspect , poate mai putin sau deloc intalnit pe aici. Nu prea stiu ce sanse de castig am dar va solicit sprijin intr-o ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra unui caine laurlaurjb laurlaurjb Buna ziua , Am o oarecare problema , prietena mea a avut un prieten inaintea mea caruia , i-a facut cadou un catel Beagle , a pus banii jumatate jumatate ... (vezi toată discuția)