avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa cumparata prin Legea 112/1995
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa cumparata prin Legea 112/1995

Buna ziua , as dori sa aduc la cunostinta faptul ca am cumparat o casa impartita in 2 apartamente prin legea 112 din 1995 de la Icral , de 2 ani de zile ma chinui sa o trec pe numele meu in C.F. fiind trecut Statul Roman .
Am facut toate demersurile , insa Icralul sustine ca prin legea 112 am cumparat 2 apartamente cand nu aveam dreptul decat la unul , iar acum imi pot da acel act aditional prin care imi pot pune pe nume un singur apartament ne avand dreptul atunci, prin lege la ambele , sustinand cu tarie ca am sa'l prierd pe cel de-al doilea daca nu merg in judecata pentru obtinerea ambelor apartamente.

Daca am sa intabulez un singur apartament ei imi vor da un act aditional insa acel act aditional , prin definitie , nu imi schimba cu nimic contractul de vanzare-cumparare care il detin nu?
Doresc sa intabulez un singur apartament si sa merg in judecata pentru celalalt . Vreau sa fiu singura ca Statul nu are niciun drept de a'mi revendica celalalt apartament odata cu intabularea unuia din ele.

Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters321378 , utilizator 19:10, 14 Mai 2014
Prin acel act aditional pe care il voi primi de la Rial pentru un singur apartament este posibil sa isi piarda valabilitatea contractul de vanzare-cumparare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cf-uri pe un singur contract de vanzare-cumparare ContSters321378 ContSters321378 Buna ziua , Am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta . Am cumparat o casa de la Icral prin legea 112 si desi suntem cumparatori de buna credinta , ... (vezi toată discuția)
Contract de vamzare cumparare vechi AHTUM AHTUM Speta este urmatoarea , - am un unchi care dupa atatia ani , s-a trezit ca vrea sa-si intabuleze apartamentul , el avand de pe vremea lui Ceausescu , (adica ... (vezi toată discuția)
Este necesar ordinul de prefect in acest caz? IuliaP4 IuliaP4 Bună ziua! Am o problema cu privire la intabularea unei locuințe pe care am cumpărat-o prin intermediul RIAL ( fostul ICRAL). Am fost să o întabulez la ... (vezi toată discuția)