Buna ziua , as dori sa aduc la cunostinta faptul ca am cumparat o casa impartita in 2 apartamente prin legea 112 din 1995 de la Icral , de 2 ani de zile ma chinui sa o trec pe numele meu in C.F. fiind trecut Statul Roman .
Am facut toate demersurile , insa Icralul sustine ca prin legea 112 am cumparat 2 apartamente cand nu aveam dreptul decat la unul , iar acum imi pot da acel act aditional prin care imi pot pune pe nume un singur apartament ne avand dreptul atunci, prin lege la ambele , sustinand cu tarie ca am sa'l prierd pe cel de-al doilea daca nu merg in judecata pentru obtinerea ambelor apartamente.
Daca am sa intabulez un singur apartament ei imi vor da un act aditional insa acel act aditional , prin definitie , nu imi schimba cu nimic contractul de vanzare-cumparare care il detin nu?
Doresc sa intabulez un singur apartament si sa merg in judecata pentru celalalt . Vreau sa fiu singura ca Statul nu are niciun drept de a'mi revendica celalalt apartament odata cu intabularea unuia din ele.
Prin acel act aditional pe care il voi primi de la Rial pentru un singur apartament este posibil sa isi piarda valabilitatea contractul de vanzare-cumparare?