avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 2 CF-uri pe un singur contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

2 CF-uri pe un singur contract de vanzare-cumparare

Buna ziua ,
Am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta .
Am cumparat o casa de la Icral prin legea 112 si desi suntem cumparatori de buna credinta , Icralul actualul Rial nu are vonita de a ne da actul aditional pentru intabulare fara sa mergem in judecata pentru ca avem 2 cf-uri pe un singur contract . Sustine ca prin legea 112 nu aveam voie sa detinem mai mult de un apartament iar casa contine 2 apartamente.
Din pacate actualizarile legii 112 fac referire numai la case nationalizate nu si la cazul nostru .

Juristul Rialului , are puterea de a da un verdict pentru rezolvarea problemei fara sa ne mai judecam ?
Vreau sa merg la el in audienta , din fericire ne cunoastem , si nu vreau sa imi fac prea mari sperante ca nu mai sunt nevoita sa fac toate demersurile pentru judecata .

Multumesc sper sa ma puteti ajuta :)

Alte discuții în legătură

Casa cumparata prin legea 112/1995 ContSters321378 ContSters321378 Buna ziua , as dori sa aduc la cunostinta faptul ca am cumparat o casa impartita in 2 apartamente prin legea 112 din 1995 de la Icral , de 2 ani de zile ma ... (vezi toată discuția)
Revendicarea unei case nationalizate bogdanandrei bogdanandrei Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneti care sunt sansele ca o casa nationalizata sa nu fie pierduta. Va spun pe scurt cum sau desfasurat lucrurile.Casa a ... (vezi toată discuția)
Evacuare abuziva din locuinta piticaalina piticaalina Buna ziua,scriu acest mesaj pentru a afla daca se mai poate face ceva in urmatoarea situatie:in anul 1983 parintii mei s-au mutat in Bv din alt oras,au stat in ... (vezi toată discuția)