Am primit o comunicare in care sunt actionata pe nedrept in justitie de o colega pe motiv ca o denigrez. Colega mea va fi anchetata de parchet pentru uz de fals(a pus un elev sa semneze in locul altui elev in dosarul de acordare a bursei"Bani de liceu". Ea nu pomeneste de acest fapt si de multe altele in formularea motivelor actiunii.De asemenea nu recunoaste ca are un comportament nepedagogic, facand discriminari si adresandu-le elevilor cuvinte injurioase de genul"Fir-ai al dracului de javra!"). Cum formulez întâmpinarea si cui o adresez?
Va mutumesc.
Consultati un av macar pt redactarea intampinarii,chiar daca sunteti profesoara nu inseamna ca automat va puteti descurca intr-o problema ce necesita experienta juridica.In intampinare puteti formula apararile necesare respingerii actiunii reclamantului,invoca exceptii,propune probe pentru a fi administrate.Intampinarea o comunicati instantei unde se judeca dosarul respectiv.
Acte dosar
kenzzo
Buna ziua
Pentru a depune intampinare la un dosar care am fost dat in judecata ca recunosc ca trebuie sa-i dau suma creditorului mai trebuie sa fac cerere pt ... (vezi toată discuția)