avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lntâmpinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lntâmpinare

Am primit o comunicare in care sunt actionata pe nedrept in justitie de o colega pe motiv ca o denigrez. Colega mea va fi anchetata de parchet pentru uz de fals(a pus un elev sa semneze in locul altui elev in dosarul de acordare a bursei"Bani de liceu". Ea nu pomeneste de acest fapt si de multe altele in formularea motivelor actiunii.De asemenea nu recunoaste ca are un comportament nepedagogic, facand discriminari si adresandu-le elevilor cuvinte injurioase de genul"Fir-ai al dracului de javra!"). Cum formulez întâmpinarea si cui o adresez?
Va mutumesc.
Consultati un av macar pt redactarea intampinarii,chiar daca sunteti profesoara nu inseamna ca automat va puteti descurca intr-o problema ce necesita experienta juridica.In intampinare puteti formula apararile necesare respingerii actiunii reclamantului,invoca exceptii,propune probe pentru a fi administrate.Intampinarea o comunicati instantei unde se judeca dosarul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara mariacapraru mariacapraru Astazi, 7.05.2014 am primit o decizie prin care mi se comunica faptul ca am fost sanctionata cu avertisment scris pentru ca am spus elevilor sa inregistreze un ... (vezi toată discuția)
Pretentii daune morale mariacapraru mariacapraru Eu am facut un memoriu catre Inspectoratul scolar in care demascam faptul ca niste burse erau incasate de directoarea liceului , ca una dintre profesoare a ... (vezi toată discuția)
Acte dosar kenzzo kenzzo Buna ziua Pentru a depune intampinare la un dosar care am fost dat in judecata ca recunosc ca trebuie sa-i dau suma creditorului mai trebuie sa fac cerere pt ... (vezi toată discuția)