avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ACTE DOSAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ACTE DOSAR

Buna ziua
Pentru a depune intampinare la un dosar care am fost dat in judecata ca recunosc ca trebuie sa-i dau suma creditorului mai trebuie sa fac cerere pt a depune intampinarea la dosar ?
Si as vrea sa stiu unde se depune intampinare la judecatorie la arhiva sau unde ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:56, 27 Octombrie 2016
Depuneti doar intampinarea pe care scrieti numarul de dosar, fara alta cerere. In antetul intampinarii apare formularea respectiva. O depuneti la registratura judecatoriei.
Intampinarea se depune la instanta care solutioneaza dosarul, la serviciul registratura intr-un numar suficient de exemplare astfel incat sa poata fi comunicata si reclamantilor. Veti obtine viza pe exemplarul dvs. in cazul in care o depuneti personal. Nu este necesara formularea unei adrese de inaintare insa intampinarea trebuie sa cuprinda toate elementele necesare identificarii litigiului la care se refera: instanta, sectie, numar dosar, parti, obiect, etc.
ma puteti indruma cu un model de cere v-as fi tare recunascator
Instanta.......
Sectie.......
Dosar nr. ....

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul/subscrisa, cu domiciliul/sediul in .........., avand datele de identificare, in calitate de parat in dosarul nr. ......, in contradictoriu cu

Reclamantul........, cu domiciliul/sediul in .........., avand datele de identificare,

formulez prezenta:

INTAMPINARE

Prin care va solicit respingerea cererii de chemare in judecata ca neintemeiata pentru urmatoarele motive
(...)

In probatiune, solicit administrarea probei cu .....
In drept: ........

Cu stima,
.........

Daca recunoasteti pretentiile reclamantului, solicitati admiterea actiunii in locul respingerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)
Formulare intampinare janiela janiela Buna ziua, Va rog, ma puteti ajuta cu o idee asupra modului de formulare a unei intampinari intr-un proces cu asociatia de locatari? Este vorba despre neplata ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat iordachelanamaria iordachelanamaria Buna ziua sint adminstratorul unei firme care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cu chirie de la primarie.In fiecare an sint obligata sa-mi actualizez ... (vezi toată discuția)