avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita

In 2007 am scos un credit de 5000euro sotul fiind coplatitor in 2010 am semnat o micsorare a ratei la jumatate cu banca alt grafic de rambursare alt contract pe care sotul nu la mai semnat .Vreau sa va intreb daca sotul mai are legatura cu creditul in caz de executare el avand o masina pe numele lui .eu nu am nimic pe numele meu stam cu socrii. Mentionez ca banca m-a vandut la o firma de recuperare , unde apare doar numele meu , in care mi-au trimis o somatie de executare. La ce sa ne asteptam? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ileanaa , utilizator 06:57, 15 Mai 2014
Chiar daca in 2010 ati semnat micsorarea ratei,actul din 2010 este act aditional la contractul incheiat in 2007 ,unde sotul figureaza drept coplatitor
Am putea dona masina pe numele copilului care este major? cum poate un executor sa afle ce bunuri am pe numele meu ? va multumesc.Vreau sa mentionez miam gasit contractul de credit unde doar eu am semnat.numele sotului nu apare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere credit auto div81drv div81drv Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa ma ajute as fi tare recunoscatoare. In data de 04.06.2008 am incheiat cu BRD Finance IFN SA un credit auto pentru ... (vezi toată discuția)
Coplatitor (fara stiinta) la al doilea credit desi suma ratelor este dubla fata de venitul meu ContSters385471 ContSters385471 Buna ziua, Am un credit in derulare la [b]banca A in valoare de 730 lei[/b] (acesta fiind gradul maxim de indatorare conform salariului meu). Mai am 2 ani ... (vezi toată discuția)
Restructurare credit belciugeanus belciugeanus Buna seara, in anul 2007 am facut un credit de nevoi personale fara garantii. Acum, din cauza diminuarii salariului am fost sa fac o cerere de restructurare ... (vezi toată discuția)