Bună dimineața!
Va rugam sa ne spuneți de ce acte avem nevoie pentru a obține mutație în București.
Menționez ca eu și soțul meu ne-am mutat cu serviciul din provincie în București și stăm la sora mea care vrea sa ne ia în spațiu.
Acest lucru va presupune schimbarea cărților de identitate?
Ținând cont ca avem un copil de 10 ani care merge la școală în București, ne trebuie și pentru el anumite acte?
Consimtamantul de primire in spatiu poate fi dat atat pentru viza de resedinta (pe termen de max. 1 an) cat si pentru o noua carte de identitate cu domiciliul la imobilul surorii dvs.
Daca optati pentru viza de resedinta nu se schimba CI, se aplica un autocolant pe verso-ul actualei CI.
Spuneti care dintre variante (viza de resedinta sau o noua carte de identitate) o alegeti si va vom spune de ce acte aveti nevoie.
Scrieti despre copil ca merge la scoala in Bucuresti, l-ati inscris deja sau va merge? Nu inteleg intrebarea, domiciliul copilului este la domiciliul parintilor or dvs. spuneti ca aveti domiciliul in provincie.
Noi optam pentru o noua carte de identitate, de aceea va rugam sa ne spuneți de ce acte avem nevoie eu , soțul meu, copilul nostru și sora mea.
Menționez ca familia mea locuiește de anul trecut în Bucuresti, in imobilul aflat în proprietatea sorei mele care este de acord sa își dea consimțământul pentru primirea noastra în spațiu. Copilul merge deja la scoala in București.
Domiciliul familiei mele( eu, soț și copil de 10 ani) in acte este pe adresa din provincie. Deoarece venirea în București este ireversibila, vrem sa rezolvam problema actelor.
În speranța că am fost mai clara de aceasta data, aștept răspunsul dumneavoastră.
Mulțumesc mult!
Dvs. aveti nevoie de:
- actele de identitate
- certificatele de nastere, original si copie
- certificatul de casatorie, original si copie
- certificatul de nastere al copilului, original si copie
- cate doua chitante (7 lei + 5 lei) pentru fiecare, achitate la Impozite si Taxe sau la ghiseu - depinde cum sunt organizati.
Sora dvs. trebuie sa aiba CI si actul de proprietate al imobilului, in original si copie.