avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Domeniu website cu 2 proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Domeniu website cu 2 proprietari

Doresc impreuna cu partenerul meu sa cumparam un domeniu de la Rotld care sa ne apartina la amandoi.Deasemenea dorim sa fie pe persoana fizica.Rotld spune ca poate vinde doar unei persoane.Se poate face un act notarial intre noi ca sa fim amandoi proprietarii domeniului?

Alte discuții în legătură

Cumparare domeniu.ro cu nume interzis de la rotld - ici futador futador Buna ziua, In urma cu cateva zile am cumparat un domeniu.ro de la ROTLD - ICI. Mentionez de la bun inceput ca numele domeniului este unul considerat de ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui magazin online just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Un magazin online apartine, rezervare nume si plata a gazduirii, unei firme. Cum poate fi trecut de la acest SRL la o intreprindere individuala? E ... (vezi toată discuția)