avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare dupa aplicarea OUG 22/2004
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare dupa aplicarea OUG 22/2004

buna ziua.am 50 ani,am lucrat 30 ani la sc avioane craiova,am beneficiat in 2010 de oug 22/2004,actualmente lucrez in aviatie in strainatate.intrebare: pot fi reincadrat la aceeasi fabrica daca am beneficiat de oug 22/2004?va multumesc.

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 15 Mai 2014
Da, puteti fi reincadrat la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare intr-o institutie de stat dupa beneficierea de oug 22/2004 magdamiulescu magdamiulescu buna ziua.am 56 ani,am lucrat 25 ani la sc avioane craiova,am beneficiat in 2009 de oug 22/2004,actualmente sunt pensionata anticipat partial.intrebare: pot ... (vezi toată discuția)
Statul roman a generat handicapul meu prin sistemul medical si judiciar criminal ! genocidsocial genocidsocial daca un medic a rupt in coloana mea un bisturiu,in timpul interventiei neurochirurgicale in anul 2004,am fost contaminat si cu 2 hepatite de tip \\"b\\" si ... (vezi toată discuția)
Pensie speciala etat etat sant pensionar pe caz de boala din 2006.in 2013 martie 19 am iesit pentru limita de varsta am lucrat in grupa speciala la mina am 17 ani lucrati pana in 2001 ... (vezi toată discuția)