avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cresa suspenda indemnizatia de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cresa suspenda indemnizatia de crestere a copilului?

Buna ziua,
daca duc copilul la cresa in timp ce eu mai am cateva luni in care trebuie sa primesc indemnizatia de crestere , aceasta se poate suspenda pe motiv ca duc copilul la cresa? Doresc sa il duc pentru a se acomoda si daca cumva se imbolnaveste sa pot sa il tin acasa (ca as mai avea 6 luni de concediu de crestere a copilului).
Cel mai recent răspuns: alinadrapa , utilizator 08:33, 28 Mai 2014
1. Legislatia nu interzice sa duceti copilul la cresa in timp ce sunteti in concediu crestere copil (CCC) si beneficiati de indemnizatie.

2. Asadar puteti sa duceti copilul la cresa.
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa te intorci la serviciu daca iti dai copilul la cresa? Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa va intreb daca este obligatoriu sa te intorci la serviciu in conditiile in care copilul nu a implinit 2 ani, insa a fost dat la cresa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire reintoarcere la munca din ccc cristiutza85 cristiutza85 Buna ziua, Am nevoie de câteva lămuriri cu privire la reinceperea muncii din concediu de creștere copil. Fetita e nascuta pe 12.10.2016. Ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar cresa pentru ca mama e in ccc arni83 arni83 Buna ziua, am o nelamurire, exista un termen maxim legal cu cat timp inainte de a termina mama Concediu Crestere Copil am voie sa dau copilul la cresa? Am vrut ... (vezi toată discuția)