avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere indreptare eroare materiala

buna ziua . doresc sa-mi spuneti pe ce sait pot vedea daca cineva a facut recurs la o hotarare prin care sa respins cererea de indreptare eroare materiala ? la judecatorie , curtea de apel sau tribunal ? care este institutia unde se depun astfel de recursuri ? multumesc pt intelegere .
Recursul se depunde la instanta care a pronuntat hotararea impotriva careia se declara recurs. Puteti verifica la arhiva acelei instante sau pe siteul www.portal.just.ro dupa numarul de dosar. Succes
multumesc pt raspuns , dar ce inseamna hotarare de expedient fara cheltuieli de judecata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)
Apel impotriva incheierii de respingere a cererii de indreptare eroare materiala & apel impotriva hotararii asupra fondului eugen82 eugen82 am urmatoarea situatie: La fond cererea a fost respinsa, am declarat apel impotriva hotaririi, dosarul se afla pe rolul Curtii de apel. Dezbaterile asupra ... (vezi toată discuția)