avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt insarcinata si lucrez ce trebuie sa fac???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt insarcinata si lucrez ce trebuie sa fac???

trebuie sa duc ceva acte la locul de munca ???pentru ca lucrez intr-o firma privata si nimeni nu-mi spune nimic
Cel mai recent răspuns: Octavia Turbatu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:42, 5 Mai 2009
Fiindca ar fi multe de spus, daca imi dati o adresa de e-mail va dau OUG 96/2003 care va spune cum sunteti protejata, ce trebuie sa faceti dvs. si ce trebuie sa faca angajatorul.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Da, trebuie sa duceti o adeverinta sau un certificat medical prin care instiintati angajatorul despre faptul ca sunteti gravida pentru a putea beneficia de toate preverile legislatiei muncii. :luck:
leryloredanaemilia@yahoo.com
VA MULTUMESC!!
V-am transmis OUG!
Sa va fie de folos!
Da, trebuie sa duceti un document medical eliberat de medicul de familie sau specialist prin care se atesta starea dvs. insotit de o informare in scris a angajatorului despre starea dvs.,pentru a beneficia de prevederile legislatiei in domeniu., mai exact OUG nr.96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca.

Alte discuții în legătură

Salariata insarcinata elena rusu elena rusu In cazul unei salariate insarcinate ce acte trebuie sa aduca ea la firma la care lucreaza, ce declaratii tb sa faca in legatura cu starea sa si ce obligatii ... (vezi toată discuția)
Protectia gravidelor la locul de munca rrramor rrramor Buna ziua, Ce trebuie sa scriu in ROI legat de protectia salariatelor gravide la locul de munca? Multumesc. (vezi toată discuția)
Zi libera pentru consultatii medicale Paula Tudor Paula Tudor Buna dimineata! De ceva timp ma intreb daca mai e valabila reglementarea legislativa conform careia o salariata insarcinata are dreptul intr-o luna la 2 zile ... (vezi toată discuția)