avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa neprivativa de libertate- ce sanse am
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa neprivativa de libertate- ce sanse am

am fost trimis in judecata pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si retinerea starii de recidiva postexecutorie, art 37, lit b.
Dupa intrarea in vigoare a noului cod penal, prin aplicarea legii mai favorabile, se constata ca termenul pentru reabilitarea judecatoreasca s-a implinit ( acum este doar de 4 ani , nu 4 plus 1/2 din pedeapsa cum era prevazut de vechiul cod).
Ce sanse am sa primesc o pedeapsa neprivativa de libertate, indiferent sub ce forma, daca imi schimba incadrarea juridica fara a se retine recidiva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihai1999 , utilizator 12:03, 16 Mai 2014
Va rog mult, ma poate ajuta cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea pedepsei- sunt sanse? alin20 alin20 am fost trimis in judecata pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si retinerea starii de recidiva postexecutorie, art 37, lit b. Dupa intrarea in ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului andreidd andreidd Buna ziua. Am o problema, am fost trimis in judecata inainte de 1 februarie ptr conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu retinerea starii de recidiva ... (vezi toată discuția)
Recidiva post executorie sau nu? mihai1999 mihai1999 Buna ziua , as dori sa aflu o parere referitoare la mentinerea starii de recidiva sau nu , in conformitate cu aplicarea legii favorabile. Sunt trimis in ... (vezi toată discuția)