avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere sub influenta alcoolului

Buna ziua. Am o problema, am fost trimis in judecata inainte de 1 februarie ptr conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu retinerea starii de recidiva postexecutorie.
La 1 feb 2014, dupa intrarea in vigoare a noul cod penal , se constata ca s-a implinit termenul de reabilitare ptr infractiunea ptr care mi s-a retinut starea de recidiva, cu aplicarea legii mai favorabile.
Ma aflu in faza de judecata la fond, ce sanse am sa primesc o pedeapsa cu suspendare?
Aveti sanse, nu se va retine starea de recidiva in cazul condamnărilor pentru care a intervenit reabilitarea, sau în privinţa cărora s-a împlinit termenul de reabilitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidiva post executorie sau nu? mihai1999 mihai1999 Buna ziua , as dori sa aflu o parere referitoare la mentinerea starii de recidiva sau nu , in conformitate cu aplicarea legii favorabile. Sunt trimis in ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pedepsei- sunt sanse? alin20 alin20 am fost trimis in judecata pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si retinerea starii de recidiva postexecutorie, art 37, lit b. Dupa intrarea in ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa neprivativa de libertate- ce sanse am mihai1999 mihai1999 am fost trimis in judecata pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si retinerea starii de recidiva postexecutorie, art 37, lit b. Dupa intrarea in ... (vezi toată discuția)