avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decontare naveta \'\'pe ochi frumosi\'\'
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decontare naveta ''pe ochi frumosi''

Buna ziua!
La scoala in care lucrez, decontarea navetei se face dupa "ochi frumosi"cred, deoarece, din totalul celor care au depus cereri, au fost platite doar 3. Nu ni s-a motivat refuzul. Stiu ca decontarea se face de catre primarie, dar totusi....
Ce am putea face?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 15:02, 15 Mai 2014
Nu vi s-a motivat raspunsul, dar ati primit un refuz in scris? Daca au trecut 30 de zile de cand trebuia sa fi primit raspuns, va puteti adresa instantei. Scrieti liderului de sindicat, ca sa va sustina actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie itm ilegalitati directoare scoala marilenabaiko marilenabaiko Sunt lider de sindicat la o scoala din mediul rural si am descoperit impreuna cu colegele mele ca directoarea si-a angajat cu norma intreaga in perioada de ... (vezi toată discuția)
Decont naveta cadre didactice anielaka anielaka fac naveta cu masina personala la o scoala aflata la 40 km distanta de localitatea de domiciliu. Conducerea scolii nu vrea sa respecte aceasta lege in sensul ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces decontare naveta invatatori Cretema Cretema Buna ziua! Sunt invatatoare navetista si fara naveta decontata. Am deschis actiune judecatoreasca pentru a obtine decontarea navetei. Astazi am primit acasa o ... (vezi toată discuția)