avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ascultare martor (var primar cu partea vatamata)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ascultare martor (var primar cu partea vatamata)

Va rog sa mi spuneti daca intr o cauza penala poate fi ascultat ca martor verisoara primara a partii vatamate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 15:30, 15 Mai 2014
da, poate fi audiata:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in dare de mita Geogel10 Geogel10 Art. 82 din Codul de procedură penală prevede că „persoana vătămată poate fi ascultată ca martor, dacă nu este constituită parte civilă în ... (vezi toată discuția)
Partea vatamata poate fi citata ca martor de catre inculpat??? jupiter_kiron jupiter_kiron partea vatamata ce se constituie parte civila in proces cu suma de x mil, dintr-un proces penal, poate fi chemata de inculpat ca martor? inculpatul fiind ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere parte vatamata MihaiCL MihaiCL Buna seara. Am un dosar penal la judecatoria Targu Secuiesc in care am calit de invinuit. Primul termen a fost in Ianuarie cand am cerut amanare pt angajare ... (vezi toată discuția)