avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare taxa auto

Buna ziua,
Am luat o masina de la un membru al familiei si am inmatriculat-o dupa 2008 si pentru ca am avut prea mare incredere nu am trecut-o pe mine si nici nu am facut nici un act.Am platit taxa de prima inmatriculare si acuma pentru ca ne aflam intr-un conflict cu persoana respectiva ne-a radiat masina.
Spuneti-mi,va rog,mai pot recupera taxa auto?A fost peste 1000 euro si as vrea macar banii acestia sa-i recuperam avand in vedere ca ne-a costat 4000 de euro masina.
Va multumesc anticipat.
Toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: Hellena_0805 , utilizator 23:07, 15 Mai 2014
Multumesc din suflet,va doresc multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pentru masina inmatriculata in ro razvan0411 razvan0411 Buna seara, Am o mare problema in acest moment legata de taxa auto reintrata in vigoare la inceputul acestui an, taxa la care vor fi supuse si autoturismele ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare... eu_inginer eu_inginer inteleg ca se poate cere restituirea taxei de prima inmatriculare... care e procedura? (vezi toată discuția)