avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme cu masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme cu masina

Buna ziua,
Care este termenul de prescriptie pentru fals sub semnatura privata (falsul petrecut in 2005-2006)?
Semnarea unui contract in numele altei persoane este fals sub semnatura privata sau fals in înscrisuri oficiale ?
Care este termenul de prescriptie in ambele cazuri - semnatura privata si inscris oficial ?
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
Alina5000, utilizator
Inscrisul sub semnatura este inscrisul intocit si semnat de catre parti fara interventia functionarului public. Inscrisul oficial este cel care emana de la institutii publice ori de interes public.
Termenul de prescriptie este de 5 ani, pentru ambele infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte marinescuioan marinescuioan care este condamnarea pt fals in acte si prescriptia daca a fost intrerupta (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata& fals intelectual ContSters74561 ContSters74561 Pentru acoperirea delapidarii, gestionarul a intocmit mai multe acte justificative, pe care le-a depus in contabilitatea societatii X. Falsificarea aestor ... (vezi toată discuția)
Semnaturi false Bibica Bibica va rog sa-mi spuneti unde ma pot adresa daca am descoperit ca cineva mi-a falsificat semnatura pe un document al unei autoritati publice Ce infractiune sa ... (vezi toată discuția)