avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru vanzare imobil

locuiesc in US si vreau sa vand un apartament in Romania; imputernicirea pt o ruda sa poata vanda in locul meu trebuie facuta la ambasada sau consulat sau e buna si o imputernicire semnata si stampilata de un notar si cu apostila de la Secretarul de Stat? si.. imputernicirile sunt valabile pe perioada limitata?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:09, 16 Mai 2014
Din ce-mi amintesc, sunt probleme cu anumite procuri, unele au legalizare de semnatura si nu fac o ceapa degerata aici.
Ori verificati ce tip de notariate aveti in statul respectiv, ori mergeti la ambasada.
procura ii valabila pe o perioada limitata?
Daca nu stipulati un termen, e valabila 3 ani. Imputernicirea o dati la ambasada, consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act necesar - partaj la intelegere Sorin777 Sorin777 Spuneti-mi va rog , pentru a trimite un act notarial din Spania pentru o intelegere de partaj , procura cu imputernicire , ar trebui neaparat apostila de la ... (vezi toată discuția)
Procura notariala portugalia theolina22 theolina22 Nepotul vecinului meu detine o procura notariala intocmita de proprietar in Portugalia. Datele personale ale mandantului si mandatarului sunt incomplete, ... (vezi toată discuția)
Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)