avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita in cazul persoanelor decedate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita in cazul persoanelor decedate

Pot fi executate silit persoanele care nu au dezbatut succesiunea parintilor, prin sechestrarea bunurilor care au apartinunt parintilor defuncti, pentru impozite datorate autoritatilor pentru acele bunuri (impozit pe cladiri, teren), mai ales ca, niciun mstenitor nu a fost anuntat asupra debitelor? Se poate emite titlu executoriu pe numele mostenitorilor daca nu exista certificatul de mostenitor care sa ateste dreptul la proprietate?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:04, 15 Mai 2014
Da,mostenitorii pot fi executati silit pentru datoriile defunctiilor a caror succesiune a fost dezbatuta
Daca nu exista certificat de mostenitor ,exista posibilitatea emiterii titlului executoriu
Procedura este mai complexa si de durata,putand necesita si obliga mostenitorii sa demareze dezbaterea succesiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mostenitor prezumtiv eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca se poate face executare silita a unui mostenitor prezumtiv, in speta fiul defunctului, pentru niste datorii cumulate din ... (vezi toată discuția)
Cum se pot evacua niște persoane care ocupă abuziv un apartament cu proprietar decedat, a cărui succesiune nu s-a dezbătut? lidia01 lidia01 Buna ziua, cum se pot evacua familia care ocupa abuziv un apartament grevat de datorii mari la asociatie daca dupa defunctul proprietar nu s-a procedat la ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlul executoriu pentru neplata impozit teren agricol transmise pe numele unei persoane decedate anaddam anaddam Buna ziua, Am primit pe numele mamei mele decedate de 12 ani,somatie si titlul executoriu pentru neplata impozitului pe teren agricol. Precizez ca dupa ... (vezi toată discuția)