avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce declaratii trebuie sa depuna un PFA cu norma de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce declaratii trebuie sa depuna un PFA cu norma de venit?

Buna ziua,

Tocmai am infiintat un PFA cu norma de venit, neplatitor de TVA. Nu sunt salariat.

Imi puteti confirma va rog ca declaratiile pe care trebuie sa le depun anual sunt:

1. Declaratia 329B - pe codul fiscal -- pana pe 25 feb
2. Declaraţia 600 privind venitul asigurat la sistemul public de pensii - pana pe ?

Mai sunt altele? Cum ar fi declaratia 200.

La ANAF mi-au confirmat ca nu mai trebuie sa depun declaratia 220, decat daca trec pe sistem real.

Multumesc, o zi frumoasa!
Marius
Cel mai recent răspuns: mariusa34 , utilizator 11:31, 16 Mai 2014
D200 nu aveti obligatia s-o depuneti.
D220 e bine ce vi s-a spus.
D392b da, pana pe 25 februarie anul urmator.
D600 in termen de 15 zile de la infiintare si apoi, anual, pana pe 31 ianuarie a fiecarui inceput de an.
Daca intre timp apare un contract de munca valabil in alta pate, depuneti D601 in prima zi de valabilitate a contractului pentru a va scoate de la plata contributiei la pensie pentru pfa.
Vedeti ANAF
IMPOZITUL PE VENIT scurt
Ce trebuie să faceţi dacă aţi avut venituri din ...

[ link extern ]
Multumesc d-le Neagu pentru raspunsul clar si detaliat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)
Pfa neclaritati MrDerpson MrDerpson Salut, Saptamana trecuta am primit de la onrc certificatul de inregistrare pentru PFA CAEN 7022 activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)