avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inregistrat VIDEO CU RADAR DEFECT
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inregistrat VIDEO CU RADAR DEFECT

Buna ziua!
Noaptea - ora: 01.15 am
Autoutilitara: Limitata electronic la 75km/h.
Actiunea in fapt: rulare in interiorul localitatii cu 52-55 km/h - fiind avertizat prin statie - ATENTIE RADAR!
Urmari:
Am fost inregistrat video cu un aparat radar in interiorul localitatii cu viteza de 82 de km/h.
Oprit - Amenda 560 Ron - Semnat - Proces verbal luat.
In consecinta:
Contestatie - Raspuns la contestatie:
Pe scurt:
1: Am semnat procesul verbal si nu am scris nimic la obiectiuni. - doar mi s-a spus "semneaza aici" si am primit procesul.
2: Citez: "...Avand in vedere insa ca lucratorul de politie care avea calitatea de operator radar a utilizat telecomanda din dotarea aparatului, dar acesta avand defectiuni de functionare, nu a raspuns la comanda lucratorului, drept pentru care abaterea constatata nu a ramas si memorata pe hardul 30 instalat pe autospeciala in cauza."
"...Fata de aceste aspecte, consideram ca agentul constatator a procedat corect in stabilirea vinovatiei pretentului drept pentru care solicitam instantei de judecata respingerea actiunii pretentului si mentinerea procesului verbal de constatare si sanctionare a constaventiei ca fiind legal intocmit..."

Sfaturi? Sugestii?

Alte discuții în legătură

Bună ziua am fost surprins de o autospeciala radar cu viteza ... ING. Mihai ING. Mihai Bună ziua Am fost surprins de o autospeciala radar cu viteza de 97 km/h la 20m față de ieșirea dintr-o localitate, nu se afla semne de limita de viteza ... (vezi toată discuția)
Pot obține anularea p-v datorită neregulilor procedurale? seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Pot obține anularea procesului-verbal datorită neregulilor procedurale? Bună ziua și la mulți ani! Contest în instanță un proces-verbal, am ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis black_00 black_00 Mi s-a suspendat permisul pentru 90 de zile pentru conducerea in localitatea Cleja(care nu are nici un kilometru), jud. Bacau, cu 103 km/h. Autospeciala cu ... (vezi toată discuția)