avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Am postat pretul criptat gresit
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Am postat pretul criptat gresit

Buna ziua.
Din pacate, datorita oboselii, am postat gresit pretul criptat pe SEAP fata de pretul mentionat in formularul de oferta (atasat la oferta incarcata pe SEAP). Ca sa ma incadrez in valoarea estimata (ulterior urma licitatie electronica) am scazut in "scris" 100 lei iar pe SEAP am scazut 1000 lei. Acum astept sa ma "judece" autoritatea contractanta (care nu mi se pare foarte incantata de participarea mea). Intrebarea e: la ce sa ma astept? Chiar ma vor elimina fara clarificari? Pot sa anuleze licitatia numai din acest motiv? (In rest nu au fost motive de respingere.)
Va multumesc anticipat, cu respect.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
cata-3, utilizator

Alte discuții în legătură

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Corectare erori aritmetice ssdragoss ssdragoss Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind corectarea erori aritmetice din formularul de oferta. La o licitatie cu procedura online am depus ... (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa online creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Ce se poate face in urmatoare situatie: Un operator economic a incarcat in SEAP toate documentele solicitate, influsiv propunerea ... (vezi toată discuția)