avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie deschisa online
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie deschisa online

Buna ziua,

Ce se poate face in urmatoare situatie:
Un operator economic a incarcat in SEAP toate documentele solicitate, influsiv propunerea financiara.
Totul semnat, stampilat, cu semnatura electronica atasata.
Initial a criptat si salvat o oferta de pret dupa care si-a dat seama ca nu e cea corecta si a incercat, in ultima zi sa o schimbe, crezand ca a si reusit. Probabil a fost o eroare a SEAP-ului
Cand s-a trecut de etapa de evaluare tehnica a observat ca oferta criptata nu coincide cu cea de pe formularul completat.
In acest caz, ce oferta va rtebui sa ia in considerare autoritatea contractanta?

In mod normal, propunerea scrisa si semnata de ofertant ar fi cea care va prima.
Ce se va intampla insa cu atribuirea care va avea o valoare diferita de cea generata de SEAP?

Multumesc anticipat.

P.S. Sper ca am fost suficient de explicita. Situatia imi pare destul de neclara.

Alte discuții în legătură

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Am postat pretul criptat gresit cata-3 cata-3 Buna ziua. Din pacate, datorita oboselii, am postat gresit pretul criptat pe SEAP fata de pretul mentionat in formularul de oferta (atasat la oferta incarcata ... (vezi toată discuția)
Fisa date achizitie bogdanmarinela bogdanmarinela Cand trimit pe SEAP documentatia de atribuire se genereaza automat si fisa de date a achizitiei sau trebuie s-o completez eu, s- fie semnata electronic si s-a ... (vezi toată discuția)