avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice fisa date achizitie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

fisa date achizitie

Cand trimit pe SEAP documentatia de atribuire se genereaza automat si fisa de date a achizitiei sau trebuie s-o completez eu, s- fie semnata electronic si s-a fie transmisa ca document alaturi de notele explicative. Am transmis o documentatie spre validare si mi-a fost respinsa, motivandu-se printre altele, ca la retransmitere se va incarca o singura fisa de date,respectiv cea in format electronic,astfel cum este disponibila in SEAP noul format standard.. Intrand in SEAP si actionand butonul ,,cerere de oferta "apare documentatie de atribuire" nu Fisa de date a achizitiei. Multumesc, mai ales daca imi raspundeti pana luni 12 martie a.c.
Cel mai recent răspuns: LILI25 , utilizator 15:39, 9 Martie 2012
intrii la documentatia de atribuire si completezi toate sectiunile de acolo - aceea impreuna cu celelate documente pe care le atasezi reprezinta documentatie de atribuire. Nu mai atasezi nici o fisa de date.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua fisa de date achizitie in format electronic bogdanmarinela bogdanmarinela De unde si cum pot descarca noua fisa de date a achizitiei in format electronic? Multumesc. (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Licitatie teodor82 teodor82 Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)