Cand trimit pe SEAP documentatia de atribuire se genereaza automat si fisa de date a achizitiei sau trebuie s-o completez eu, s- fie semnata electronic si s-a fie transmisa ca document alaturi de notele explicative. Am transmis o documentatie spre validare si mi-a fost respinsa, motivandu-se printre altele, ca la retransmitere se va incarca o singura fisa de date,respectiv cea in format electronic,astfel cum este disponibila in SEAP noul format standard.. Intrand in SEAP si actionand butonul ,,cerere de oferta "apare documentatie de atribuire" nu Fisa de date a achizitiei. Multumesc, mai ales daca imi raspundeti pana luni 12 martie a.c.
intrii la documentatia de atribuire si completezi toate sectiunile de acolo - aceea impreuna cu celelate documente pe care le atasezi reprezinta documentatie de atribuire. Nu mai atasezi nici o fisa de date.
Mult succes!
Licitatie
teodor82
Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)