avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice noua fisa de date achizitie in format electronic
Discuție deschisă în Achiziţii publice

noua fisa de date achizitie in format electronic

De unde si cum pot descarca noua fisa de date a achizitiei in format electronic? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 11:41, 2 Februarie 2012
Fisa de date se completeaza direct in SEAP si se publica spre validare de catre ANRMAP. Daca va trebuie model pentru uz intern, il copiati direct de pe site.
pe site-ul ANRMAP-lui se gaseste un model de Fisa de date
Nici eu nu-l vazusem, e publicat de curand. Din cate am vazut, cuprinde si recomandari in baza carora s-au respins multe documentatii.
unde gasesc fisa de date in SEAP. La rubrica "Documentatie de atribuire" nu apare nimic.Multumesc
pe site-ul ANRMAP, pe prima pagina la "Recomandari privind completarea Fisei de date a Achizitiei in format electronic disponibil in SEAP cu informatiile necesare", deasupra modelelor de Fise de Date

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa date achizitie bogdanmarinela bogdanmarinela Cand trimit pe SEAP documentatia de atribuire se genereaza automat si fisa de date a achizitiei sau trebuie s-o completez eu, s- fie semnata electronic si s-a ... (vezi toată discuția)
Raport anual anrmap alextarfulea alextarfulea va rog sa imi spuneti si mie de unde se descarca formularul de raportare anuala catre anrmap, ca pe site-ul lor nu l-am gasit.si daca se poate care este data ... (vezi toată discuția)
Copie documentatie atribuire bogdanmarinela bogdanmarinela In situatia in care ANRMAP imi respinge documentatia de atribuire( cerere de oferta contract lucrari) pentru anumite neregularitati , cum se creaza o copie in ... (vezi toată discuția)