avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice COPIE DOCUMENTATIE ATRIBUIRE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

COPIE DOCUMENTATIE ATRIBUIRE

In situatia in care ANRMAP imi respinge documentatia de atribuire( cerere de oferta contract lucrari) pentru anumite neregularitati , cum se creaza o copie in vederea completarii neregularitatilor si retransmiterii in SEAP
Cel mai recent răspuns: elenalar , utilizator 09:27, 27 Februarie 2012
Pe site-ul A.N.R.M.A.P. a aparut modalitatea de completare a fisei de date, inclusiv cum se creeaza o copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrimiterea documentatiei dupa respingerea de catre anrmap. bogdanmarinela bogdanmarinela Am transmis pe SEAP documentatia de atribuire contract de lucrari-cerere de oferta.De 16 zile documentatia este in asteptare validare.Sa zicem ca documentatia ... (vezi toată discuția)
Noua fisa de date achizitie in format electronic bogdanmarinela bogdanmarinela De unde si cum pot descarca noua fisa de date a achizitiei in format electronic? Multumesc. (vezi toată discuția)
Invitatie de participare-cerere de oferta twist twist Buna seara, Am trimis o invitatie de participare la o cerere de oferta in SEAP, acum este in faza de validare ANRMAP, si la Mod de obtinere a documentatiei de ... (vezi toată discuția)