avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice retrimiterea documentatiei dupa respingerea de catre ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

retrimiterea documentatiei dupa respingerea de catre ANRMAP.

Am transmis pe SEAP documentatia de atribuire contract de lucrari-cerere de oferta.De 16 zile documentatia este in asteptare validare.Sa zicem ca documentatia este respinsa. Cum se procedeaza( pasii) pentru a retransmite documetatia cu indreptarea iregularitatilor semnalate de ANRMAP. Va rog, cine stie sa raspunda URGENT. Cred ca zi urmeaza respingerea pantru ca am trecut gresit pretul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:13, 8 Martie 2012
Exista un buton " creeaza copie" in anuntul respins.
Se apasa butonul si se modifica sectiunile pe care le cere ANRMAP -ul, dupa care se da din nou " Publica". Inainte de a le modifica este bine sa aveti modificarile vizate si pe documentatia dvs. de catre cei care au semnat documentatia, in vederea unui viitor control intern.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie de participare-cerere de oferta twist twist Buna seara, Am trimis o invitatie de participare la o cerere de oferta in SEAP, acum este in faza de validare ANRMAP, si la Mod de obtinere a documentatiei de ... (vezi toată discuția)
Raport anual anrmap alextarfulea alextarfulea va rog sa imi spuneti si mie de unde se descarca formularul de raportare anuala catre anrmap, ca pe site-ul lor nu l-am gasit.si daca se poate care este data ... (vezi toată discuția)
Copie documentatie atribuire bogdanmarinela bogdanmarinela In situatia in care ANRMAP imi respinge documentatia de atribuire( cerere de oferta contract lucrari) pentru anumite neregularitati , cum se creaza o copie in ... (vezi toată discuția)