avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Completare fise de magazie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Completare fise de magazie

Buna ziua. Sunt o salariata ce lucreaza ca gestionar contabil, in cadrul unei firme cu domeniu de activitate : Cresterea porcilor, si dori sa stiu daca fisele de magazie trebuie scrise de mana obligatoriu sau se pot tine si intr-un program de gestiune. Adresez aceasta intrebare pentru ca volumul de munca este mare si niciodata nu reusesc sa fiu cu ele la zi, de cele mai multe ori imi iau si acasa. Pe langa fisele de magazie mai am si bonurile de transfer si raportul de productie de intocmit tot de mana. Este posibil ca firmele ce se ocupa cu cresterea porcilor sa fie obligati sa tina evidenta materiilor prime scrise manual?
Va multumesc anticipat.
Este posibil ca cei de la control sa ceara fisele de magazie scrise de mana sau se poate sa le am si in format electronic
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
danalungu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:13, 16 Mai 2014
Se pot tine oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii sau productie? niko 94 niko 94 O firma de termopane care produce tamplarie la comanda CAEN 2223,este servicii sau productie? Puteti sa-mi dati si baza legala? Sunt putini angajati, nu ... (vezi toată discuția)
Cred ca aceasta intrebare ar trebui sa si-o puna intreprinzatorii(patronii,administratorii) vreau consultanta si raspuns ms mult ContSters109653 ContSters109653 Foarte putini administatori pun baza pe contabilitatea de gestiune . In sensul corect al expresiei este \"repartizarea costurilor\". Eu ma refer ... (vezi toată discuția)
Circuit documente financiar-contabile mari.a mari.a Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de circuit al documentelor financiar-contabile pentru activitatea de productie? Multumesc. (vezi toată discuția)