avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... inselaciune
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

inselaciune

As dori sa stiu, cu certitudine daca se poate, de ce cazul (sau dosarul) unei inselaciuni (dovedite prin documente) infaptuie de catre un avocat, zace la Barou un an si jumatate apoi mi se comunica cum ca s-au pierdut documentele doveditoare depuse imreuna cu reclamatia iar ulterior primim hotararea consiliului Baroului in care ni se respinge cererea pentru simplu fapt ca avocatul respectiv a negat totul (verbal). O fapta penala savarsita de un avocat nu poate fi cercetata de nici o institutie din tara? Daca fapta se repeta si cu alti clienti, pana cand va fi acoperit acel avocat de catre Barou? Daca eu insel pe cineva cu rea credinta si cel inselat dovedeste fapta mea, legea nu ma pedepseste?
daca aveti dovezi impreuna cu raspunsul de la barou depuneti o plangere la procuratura. Precizez daca avocatul a infaptuit o infractiune prevazuta in Codul penal sau o alta lege speciala care prevad infractiuni.
Multumesc mult pentru raspuns! Am facut aceasta plangere la Parchet dar...se pare ca...traim in Romania, si asta spune tot! Am crezut ca nimeni nu-i mai presus de lege dar m-am inselat! Aceiasi inselaciune a suportat-o si o alta clienta din partea acestei asa zise "avocat", deci inselaciunea face parte din me3todele ei de aplicare a legii. Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asociatie - avocat, avocat disparut RaDracones RaDracones Buna! Scriu aici (pff dupa multa vreme :sorry:) pentru ca am incredere in sfaturile voastre :). Am nevoie de un sfat... Am angajat pentru Asociatie un ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare / diminuare onorariu avocat adresata catre barou stroe2010 stroe2010 Buna ziua, imi puteti spune si mie va rog, cum sa formulez o cerere de anulare / diminuare a onorariului stabilit intre client si avocat, daca acesta este ... (vezi toată discuția)
Urgenta ContSters126274 ContSters126274 Vreau sa dau in judecata un avocat pentru inselaciune, unde depun plangerea? Am sanse sa gasesc un avocat care sa ma sprijine in aceasta cauza? (vezi toată discuția)