avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De schimbat permisul de conducere?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De schimbat permisul de conducere?

Buna seara..
Acum doua luni de zile m-am casatorit si mi-am schimbat buletinul cu numele de familie cel nou (al sotului) si cu adresa noua. As dori sa stiu daca permisul de conducere este obligatoriu sa il schimb in urma casatoriei? Intreb deoarece gasisem pe un site cum ca nu mai este obligatoriu sa schimbi permisul de conducere in urma cununiei civile sau a modificarii adresei, decat la expirarea acestuia. Va rog sa ma lamuriti, sa nu circul ilegal... :O
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 23:54, 16 Mai 2014
Trebuie sa schimbati permisul de conducere intrucat aveti un nume nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cununie alonso_first_one alonso_first_one As dori sa stiu si eu ce acte imi trebuiesc la primarie pentru a face cununia civila.Amandoi suntem cetateni romani,si suntem la prima casatorie.Si as dori ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto valabilitate milikutza milikutza Buna ziua, sotului meu ii expira permisul in anul 2015 - permis de profesionist.(tip vechi). El doreste schimbarea acestuia dar cand s-a dus la ghiseul de ... (vezi toată discuția)