Buna ziua, locuiesc la etajul 1 intr-un bloc cu demisol, etaj 1 si etaj 2, care nu este organizat in asociatie de proprietari si s-a infundat scurgerea blocului, iar propriatarul de la demisol pe unde se poate face desfundarea acesteia refuza sa vina sa deschida usa apartamentului pentru a putea desfunda teava. Apa deja se scurge din apartamentul acestuia pe casa scarii creand un disconfort total. Mentionez faptul ca nu are lasata nici o cheie de la apartament la vreun vecin. Dati-mi si mie va rog niste idei cum am putea sa il convingem pe acel proprietar sa deschida usa apartamentului pentru a putea rezolva problema.
Desfundarea se mai poate face si din canal,sau daca aveti subsol tehnic.Conductele au o gura de vizitare.Un instalator pentru instalatii sanitare stie.
Orice imobil de locuit in comun detine instalatie parte comuna de preluare apa menajera-de regula in subsolul tehnic unde ar trebui sa existe capace de vizitare utilizate pentru introducerea "soparlelor" utilizate pentru decolmatarea instalatiei
Aspectul cu scurgerea nu l-am explicat cum trebuie: de desfundata este desfundata scurgerea, dar mizeria care a ramas in urma si apa din apartamentul respectiv sunt chiar o problema la aspectul acesta m-am referit cand am spus ca proprieatrul refuza sa deschida, pentru efectuarea curateniei.