avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revocarea procurii de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revocarea procurii de vanzare

ce se intampla daca s-a semnat si autentificat o promisiune bilaterala de vz cump intre mandatarul unei pers fizice si o societate,desi procura mandatarului pers fizice este revocata
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:47, 19 Mai 2014
Contractul semnat nu este opozabil mandantului, iar mandatarul raspunde atat de prejudiciile aduce societatii cu care s-a semnat contractul respectiv cat si de cele aduse mandantului sau.
Care e succesiunea in timp a semnarii celor doua acte, procura si promisiune?
La orice act autentic care are la baza procura autentica, notarul public are obligația sa verifice procura dacă este sau nu revocata intr un registru național notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren ... matrix73 matrix73 Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura pentru vanzare? alexberi alexberi Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate? Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)
N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)