avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu un biciclist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu un biciclist

Buna ziua ma numesc George Cosmin si in urma cu o saptamana ma aflam in apropierea unei treceri de pietoni prevazuta cu denivelare de viteza.Din sens opus venea un biciclist, eu am ocolit denivelarile iar in urmatorul moment biciclistul care se afla la o distanta de 20 m s-a speriat a pus frana pe fata si s-a rasturnat. Eu m-am speriat si mi-am continuat drumul.Astazi m-au chemat la Politia Rutiera pentru a da declaratii in legatura cu cele intamplate comunicandu-mi ca respectivul a adus si martori ,ei acuzandu-ma de parasirea locului accidentului si inceperea urmaririi penale.Pot sa ma acuze de fuga de la locul accidentului daca eu nu l-am atins? Daca da ce se poate intampla? Ce pot patii din toata intamplarea asta? Multumesc anticipat
Buna seara,

george_cosmin, ce solutie ati primit in acest caz ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar fuga de la locul accidentului scorpionul10 scorpionul10 Daca am fost scos de sub urmarie penala pentru vatamare din culpa(victima a avut 3 zile ingrijiri), se justifica inca mentinerea incadrarii de fuga de la ... (vezi toată discuția)
Fapta penala sau nu - am atins un om pe trecerea de pietoni VladVirvorea VladVirvorea Buna ziua! Astazi 3.03.2015 am avut un mic accident pe trecerea de pietoni. Eram pe bulevard si am vrut sa intru pe o strada secundara din dreapra la inceputul ... (vezi toată discuția)
Acrosare pieton dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua,sambata am acrosat o persoana pe strada,am lovit-o cu oglinda din dreapta intr-o curba. Pe contrasens venea o alta masina care nu a oprit la stop si ... (vezi toată discuția)