avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gradul de rudenie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gradul de rudenie

Ce grad de rudienie are sora bunicii mele? Gradul III de rudenie? Hmmm..am cam uitat cum e cu astea..si ma doare tare la audirea unor martori!
Multam!:coffee:
Cel mai recent răspuns: Iulia Bumbaru , utilizator 11:15, 17 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veri de-al doilea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
asta daca bunicile sunt verisoare primare...
Și dacă nu sunt verișoare primare ?

gi-jane2 a scris:

Din ce știu eu sunt verisoare de gradul 2

Iulia Bumbaru a scris:

Și dacă nu sunt verișoare primare ?

gi-jane2 a scris:

Nu știu exact ce fel de verisoare sunt dar pe mine ma interesează dacă pot avea o relație

raluk0207 a scris:

Veri de-al doilea

Alte discuții în legătură

Este corecta eliminarea martorului pe motiv de afinitate ? stroe maqrcel stroe maqrcel Am un proces de contestare a unui act de intretinere si martorul principal a fost respins pe motiv de rudenie prin afinitate.Gradul ar fi: eu(nepotul ... (vezi toată discuția)
Gradul 4 de rudenie catalinbanita catalinbanita Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine... si sa imi raspundeti punctual. 1. Sotiile a doi frati se incadreaza in ``rude pana la gradul 4``? 2. Daca ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . rudele cele ... ALEXANDRU BUJOR ALEXANDRU BUJOR Verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . Rudele cele mai apropiate in viata sintem 5 verisori primari veniti din tati care sint frati cu tatal ... (vezi toată discuția)