avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Plata garantie Electrica
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Plata garantie Electrica

Buna seara! Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu retinerea unei garantii de catre electrica,daca aceasta se poate recupera si cum. Am avut autorizatie pt o constructie (casa de locuit),la care am avut si contract de organizare de santier cu electrica. In 2012 au expirat, iar fiindca nu am reusit sa finalizam constructia si sa legam definitiv curentul, am cerut prelungire si s-a aprobat pt 1 an (2013), la fel am cerut prelungire pt inca un an (2014), probabil tot asa pana vom putea trece pe definitiv, iar la fiecare prelungire trebuie sa platesc o garantie intre 150 si 300 lei,in conditia in care sunt bun platnic, consum mare nu avem, intre 2 lei si 10 lei, doar vara mai lucram cate ceva,nu prea mi se pare corect sa platesc atat. Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 09:05, 19 Mai 2014
Cititi conditiile generale de furnizare energie electrica ale Electrica (pe site-ul lor).
Nu va convin, alegeti un alt furnizor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie electrica lena_mat lena_mat Buna seara! Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu retinerea unei garantii de catre electrica,daca aceasta se poate recupera si ... (vezi toată discuția)
Demersuri pentru intabularea unei constructii Myrcea Myrcea Salutari! Am o casa parter + etaj in constructie intr-o comuna de langa Timisoara. In proiect este trecuta casa unifamiliala parter + etaj, imprejmuire si ... (vezi toată discuția)
Contor curent necitit de ani de zile vioreltudorascu vioreltudorascu Am un contract pentru curent de organizare de santier. Si e pus contorul la 150 m de casa si acum urmeaza sa fac contract definitiv. Vor monta contorul in alt ... (vezi toată discuția)