avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cu clauza de intretinere doar pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cu clauza de intretinere doar pe numele tatei, are mama vreun drept ?

Buna ziua,

Tatal meu a dobandit casa si teren de la bunicii decedati in urma unui contract cu clauza de intretinere. Mentionez ca in contract, ca parti contractuale, sunt mentionati bunicii pe de o parte si tatal meu pe de alta. Intrebarea mea este, are si mama mea vreun drept la aceasta proprietate ? contractul a fost facut in timpul casatoriei. ( sunt inca casatoriti, dar tata lasa de inteles ca proprietatea ii apartine in intregime si in exclusivitate )
Va multumesc foarte mult si anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Contract intretinere, danmarianpopescu danmarianpopescu Tatal meu a incheiat un Contract de intretinere cu bunicii mei, parintii lui, contract care prevede ca un schimbul intretinerii si a inmormantarii acestora, ... (vezi toată discuția)
Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de partaj CrashOverride CrashOverride Buna ziua , Am si eu o mica intrebare legata de o mostenire si un partaj. In discutie sunt 2 case si un teren , bunicul meu a facut acte mamei mele si mie ( ... (vezi toată discuția)