avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... remorca inmatriculata / inregistrata la primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

remorca inmatriculata / inregistrata la primarie

Buna ziua !
In primul rand intrebarea : daca se poate inregistra o remorca pentru motocultor
la primarie ? Daca DA .. se poate tracta ( legal ) cu un autoturism ( inmatriculat si
dotat cu carlig omologat ) ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: doru1962 , utilizator 08:58, 21 Mai 2014
Buna ! poate nu am pus corect tittlul . Explicatii :
Am un teren la marginea orasului ca sa ajung la el cu motocultor cu remorca trebuie sa trec
prin puncte foarte aglomerate . Intrebarea este : daca am remorca inregistrata la primarie
( a motocultorului ) se poate tracta cu autoturismul ? fara sa incalc legea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere pe drumurile publice motocultor catalinuxxl catalinuxxl Bună seara . Posed un motocultor de 7,5cp plus o remorca confectionata manual .Motocultor ul sau remorca nu sunt inregistrate la primarie , nu au certificat ... (vezi toată discuția)
Impozit mijloace de transport la primarie coancaholdonmihai coancaholdonmihai am un motocultor de 7,5 CP cu care î-mi lucrez gradina .dar m-ai am si o remorcuta cu care î-mi car anumite lucruri.De ce tebuie sa platesc IMPOZIT LA ... (vezi toată discuția)
Transport auto in regie proprie paul1977 paul1977 buna ziua.am o nedumerire in legatura cu o chestie mult povestita de toti baietii care aduc masini din afara. detin un vw lt 35 omologat ca si platforma cu ... (vezi toată discuția)