avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... amenzi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

amenzi

Buna ziua,
Am si eu o problema.Am mers intr-o zi la banca sa achit comisionul lunar pt un cont si am aflat ca am poprire pe cont pt suma de 8700 Ron,#-o o gramada de bani.Mi-au spus ca ,432 Ron sunt de la finante,3900 ron sunt de la primarie iar restul de 4500 sunt mai vechi de 3 ani si nu imi pot spune de unde sunt.Ce se poate intampla in caz ca nu le platesc?ce pot face sa nu le platesc?imi vor pune poprire pe toate conturile?
va multumesc,
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:08, 7 Mai 2009
In primul rand, lamuriti-ne de unde si cu ce destinatie sunt cei 4500 de lei? Aveti vreo datorie la finante in plus? Daca nu, atunci pe cine vreti sa dati in judecata daca nu avem acte si nu stim partea care are calitate pasiva...
Noua ne trebuie acte pentru ca sa stim cu cine si in contra cui ne impotrivim!

Nu stiu de unde sunt acei 4500 Ron.Probabil alte amenzi .Cei de la banca nu stiu pe motiv ca sunt mai vechi de 3 ani .Ideea este ca nu am primit instiintari acasa referitoare la aceste sume .Am aflat din greseala in momentul in care am mers la banca cu alte probleme.Ideea este ca nu prea vreau sa le platesc si nu stiu ce se poate intampla.
Rugati banca sa va inmaneze o copie dupa cererea de infiintare a popririi. Ulterior, luati legatura cu institutia care a cerut infiintarea popririi (finantele sau primaria) la biroul de executari silite. De acolo puteti afla de unde provin sumele neachitate.
S-ar putea sa aveti surpriza ca deja sa fie infiintata poprirea si pe celelalte conturi ale Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire dintr-un cont in care platesc rata la banca sebastian_rusu sebastian_rusu Am intarziat cu plata unor impozite (existand si o amenda auto, platita de fapt), motiv pentru care mi-a venit la serviciu poprire pe salariu si conturile pe ... (vezi toată discuția)
Aceeasi suma datorată poprita din două conturi Gina2019 Gina2019 Buna ziua!sunt in concediu de creste re copil si mi s a facut poprire pe contul in care primesc indemnizația-prima problema.a doua-am două conturi bancare ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)