avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Aceeasi suma datorată poprita din două conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Aceeasi suma datorată poprita din două conturi

Buna ziua!sunt in concediu de creste re copil si mi s a facut poprire pe contul in care primesc indemnizația-prima problema.a doua-am două conturi bancare deschise la banci diferite:unul-acesta cu indemnizația si al doilea-un fost cont de salariu.aceeasi suma datorată mi s-a retras din ambele conturi chiar un pic mai mare.mai exact am fost anunțată ca datorăm 356 ron si aceasta suma mi s-a retras o dată din contul cu indemnizația si din celălalt cont mi s-a retras suma de 396 ron-de la această banca nici nu am fost anuntata(am aflat întâmplător la o lună de zile dupa, cand m-am uitat online pe contul bancar)deci752 ron suma retrasă pt datorie de 356ron.cand am discutat cu cei de la primărie de unde se făcuse poprirea mi au spus că ei au primit 714ron si ca a fost o greșală din partea lor.mi au returnat diferenta de suma.doar ca,dacă eu nu vedeam întâmplător ca mi s a retras o sumă din acel cont,nu se sesiza nimeni.ce imi puteti spune despre toată situația? Va Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenzi Gio28 Gio28 Buna ziua, Am si eu o problema.Am mers intr-o zi la banca sa achit comisionul lunar pt un cont si am aflat ca am poprire pe cont pt suma de 8700 Ron,#-o o ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de salar catre taxe si impozite locale artur84 artur84 Buna ziua Amavut proprire pe cont de sala in 2012 cu suma datorata (amenda) 3010 ron, Banca a facut oprilie pana ce sa stins datoria, banca a luat jos ... (vezi toată discuția)
Bani retrasi din cont in contul datoriilor catre fisc dwayanu dwayanu acum 2-3 saptamani am primit o citatie de la anaf, conform careia ni se vor bloca conturile, din banca si de la trezorerie, daca nu platim datoriile de 1800 ... (vezi toată discuția)