avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită UN SFAT DESPRE POPRIRE PE PENSIE
Discuție deschisă în Executare silită

UN SFAT DESPRE POPRIRE PE PENSIE

acum doi ani mi s-a facut poprire pentru o masina din salariu , intre timp am iesit la pensie penalizata, iar fiica mea a continuat sa plateasca, eu neanuntand faptul ca sunt la pensie,acum de la un alt credit m-au anuntat ca vor face poprire cei 33% din pensie. ce pot face?
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:42, 19 Mai 2014
Vi se retine din pensie 1/3 si ati fost instiintata ca va va retine inca 1/3 sau care e problema ? Cata pensie aveti ?
Daca aveti doi creditori, poprirea nu poate depasi 1/2, functie de cat aveti pensie, se raporteaza la toata sau la jumatate din ce depaseste salariul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O întrebare despre poprire dacă se plătește și pensie de întreținere exu exu Buna ziua am o intrebare am o pensie alimentare de 250 de lei pe care ii dau din mana si mia venit proprire pe salar de la un vechi credit neplatit cum se ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire la pensie sub 700 lei luminitamardare luminitamardare Buna ziua, Daca am o pensie de 657 de lei, care este cuantumul poprii pentru creante la bugetul de stat. Cu multumiri (vezi toată discuția)
Retinere salariu fsaromania fsaromania am primit la serviciu poprire pe salariu de la o banca. eu mai am rate la kruk (preluate de la bcr) dar nu mi se opresc pe stat, le platesc la banca. de la ... (vezi toată discuția)