avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de inchiriere firma/persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de inchiriere firma/persoana fizica

buna seara, am un spatiu comercial si as dori sa il inchiriez ...cum ar fi mai bine sa procedez sa il inchiriez de pe firma(dupa ce fac contractul de comodat-imobilul fiind pe pers fizica) sau pe persoana fizica? cum ar fi mai avantajos? daca inchiriez pe persoana fizica..cum procedez la anaf , ce documente depun si la ce perioada? va multumesc
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 20:06, 19 Mai 2014
Daca-l inchiriati ca persoana fizica,depuneti la ANAF:
-contractul de inchiriere in 3 exemplare
-certificat de performanta energetica pentru spatiu
-act prorietate spatiu in copie
- act identitate in copie
-certificat de inmatriculare firma chirias in copie
-Declaratia 220 la inceputul contractului
-Declaratia 200 anual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii inchiriere apartament personal Adnya Adnya Buna ziua, As dori sa imi inchiriez apartamentul personal, fie pe o perioada indelungata, fie in regim hotelier. Ce conditii trebuie sa indeplinesc? Exista ... (vezi toată discuția)
Contract comodat dasca7727 dasca7727 Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Florian59 Florian59 buna ziua , am o intrebare , locuiesc in Bucuresti(domiciliul stabil) si am o casa in Braila(casa parinteasca) pe care vreau s-o inchiriez ,...unde se face ... (vezi toată discuția)