Cererea de ajutor public judiciar este analizata in camera de consiliu fara citarea partilor - asta rezulta din CPC.
Spuneti-mi va rog:
1. pe portal.just.ro este afisata si sedinta de analiza a cererii in camera de consiliu?
2. exista posibilitatea ca cererea sa fie analizata cu citarea partilor? (din CPC inteleg ca nu, desi nefiind o interdictie insemana ca se permite)
Portalul nu e o sursa foarte corecta si nu face prea multa dovada... Verificati dosarul pentru termenul administrativ cand se judeca cererea de ajutor.
Pe dosarele noi am observat in ultimul timp o crestere semnificativa a publicarii pe portal a termenelor administrative. Totusi, nu m-as baza numai pe portal.
Care e logica pentru care doriti sa fiti prezent?
In principiu, faptul ca nu se citeaza partile nu inseamna ca ele nu pot fi prezente, sunt doua chestiuni diferite.
Cautati completul, camera judelui, data... mergeti acolo la prima ora.
Sarut-mana!
Nu vreau sa merg, stiu ca in conf cu C.pr. civ partile nu sunt citate si analiza se face in camera de consiliu. Eu am depus o cerere de ajutor public judiciar in aceeasi zi cu cererea de chemare in judecata (15.05.2014) si am vazut pe portal ca este stabilit CJ6 cu data de 22.05.2014.:)
Apel partaj
daria_ramona2006
Buna seara , as dori sa va intreb ce se discuta deobicei in camera de consiliu la tribunal? De exemplu maine 20.08.2015 am un termen intr-un proces de partaj ... (vezi toată discuția)